Reactie van onze junior duikers

Voordat ik bij Agadivers kwam, heb ik eerst mijn snorkelen gehaald.
Tijdens snorkelen had ik al les van Frans wat ik altijd gezellig vond.
Na mijn derde snorkeldiploma kreeg ik een proefles duiken bij de Agadivers.
Dit vond ik echt super! Ik wilde altijd al leren duiken maar nu wist ik het zeker.
Na de vele toetsen en trainingen mocht ik naar het buitenwater.
Ik ging duiken met Frans in de Blijkpolder.
De duik verliep niet helemaal vlekkeloos want onderweg raakte mijn fles los.
Maar ik als koelbloedige avonturier bleef kalm!!
Frans wist mijn fles weer vast te krijgen en we konden weer verder.
Nu kijk ik uit naar mijn tweede duik en hoop dat er nog vele zullen volgen.
 Conclusie: ik vond het een geweldig jaar en ben een ervaring rijker.

 Fijne vakantie allemaal

 groetjes, 

Thomas van der Tol alias “De Koelbloedige Avonturier!”

goofy_2_400goofy_1_800_01

Mijn ervaringen bij AGA-Divers.

Toen ik vorig jaar september bij AGA kwam, had ik geen idee wat me te wachten stond…

 Toen we eindelijk begonnen met de lessen was het eigenlijk meteen wel leuk en gezellig. Ik kreeg les van Frans, dat was echt soms een feestje!. Vanaf hoofdstuk 1 t/m 5 was alles wel duidelijk van hoe hij het uitlegt. Soms wat vragen stellen en alles op z’n gemakkie, dan ging alles goed.

 Nu zijn we bijna een jaar verder, en ik heb dankzij Frans al 2 buitenduiken te pakken. Want zonder al die theorielessen kon ik nu niet naar buiten…(1 met Freek in Blijkpolder en 1 met Marcel in Vinkeveen eiland-4)

 Ik vond het heel geslaagd en één groot feest. Volgend jaar naar het 2e boek…

 

Groetjes,

Ilona Bekker.