Dive-inn De Kabbelaar

Kaart wordt geladen...

Adres
Haven Kloosternol 3
Scharredijke
Zeeland
schouwen-duivenland
4322 AK
Nederland


In de weekenden is er in de overigens rustige jachthaven van Scharendijke een behoorlijke toeloop. Weekendduikers uit eigen land, België en Duitsland zorgen voor een gezellige drukte. Hun doel is de aantrekkelijke duikplaats achter de dijk.

De Kabbelaar heeft een oefenplatform aangelegd op 9 meter. Zodat de vele duikscholen die hier met hun leerlingen te water gaan hier kunnen oefenen, zodat de duikplaats van grote stofwolken onder water verschoond blijft.

‘Het Kabbelaars Rif’ is de naam van het in 2001 bij Scharendijke afgezonken kunstrif met als doel er voor te zorgen dat verschillende diergroepen hier een onderkomen of voedselgebied kunnen vinden.

Sinds 2011 is Zeeland drie duikattracties rijker! Het betonnen, zestig meter lange schip Le Serpent en de twee kleine schepen De Rat en De Zeehond zijn in het Grevelingenmeer afgezonken om daar dienst te gaan doen als duikwrak voor sportduikers.

Gelegen tussen de Grevelingen, de Oosterschelde en de Noordzee biedt deze locatie echt alles wat een duiker zich maar wensen kan!

www.kabbelaar.com

Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Geef een reactie