Gips rampje

Woensdag lekker bezig geweest en dat heb ik gemerkt.

De avond is gevallen en ik keek nog even de film af.

Het was 24.00 uur toen ik naar boven strompelde en in de badkamer op een stoeltje kon gaan zitten, zachtjes deed ik het schoentje en mijn broek uit.

Na het tanden poetsen en wassen hinkelde ik naar bed om daar heerlijk er in te gaan liggen voor een slaapje.Ik viel vrij snel in slaap en werd weer wakker om 01.15 uur, mijn voet knelde in het gips.

Ik dacht eerst ach het valt wel mee, maar mijn voet begon nu erg veel aandacht te vragen.

Ik ging recht op zitten en begon het gips te bewegen, heel voorzichtig bewoog het op en neer.

Ik dacht nu, Dan maar op mijn buik liggen misschien val ik dan in slaap.Maar mijn voet zei JIJ GAAT NIET SLAPEN IK GA LEKKER AANDACHT VAN JE VRAGEN.

Ik ging weer recht op zitten en Sylvia vroeg wat is er, en ik meteen ach mijn voet doet raar en het gips zit te strak.

Doe het licht aan en kijk even of je tenen zwart zijn, nee dus ze waren wel dikker dan normaal.

Dus deed ik het licht weer uit en ging weer liggen, maar ook dat was nou niet bepaald lekker dus stapte ik maar uit het bed en liep naar mijn hobby kamer en keek of daar een kniptang lag, nee dus die lag in de scheur

Ik deed mijn blauwe schoen aan en liep naar beneden, daar deed ik de tv aan en keek naar een griezelfilm, onder tussen was het 03.00 uur geworden, deze film duurde tot 05.30 uur daarna deed ik de tv uit en viel in slaap.Om 06.30 uur kwam Sylvia naar beneden en zette de sanceo aan ik was weer klaar wakker,tja Syl moest werken dus kon ik maar beter wakker blijven. We zeiden elkaar goedendag en weg was Sylvia ,ik liep naar boven en ging ook maar me wassen en aankleden.

Ik liep weer naar beneden en maakte me brood klaar en hup mijn voet zat er nog duidelijk aan.

Eerst maar twee telefoontjes plegen voor tienen en daarna maar even bellen naar de gips kamer

Deze mensen luisterde wat het probleem was en ik kreeg een uitnodiging om maar langs te komen.

Gauw mijn schoonzusje bellen of ze even tijd had om met me naar het ziekenhuis te brengen ja natuurlijk doe ik dat ik ben zo bij je. We waren er zo en na een minuut of 30 waren dan ook wij aan de beurt en het gips ging er af ,je kon duidelijk zien waar ik last van had er lag een kussentje met een aardige kuil (afdruk) erop. Gohhhhhh wat was dat lekker even lucht aan de voet, voor Frans hoefde er geen nieuw gips er op ik kon wel zonder. Maar de gips meester zei nee nee daar trappen wij niet in jij krijgt weer gips erom heen maar nu met een stukje schuin rubber.

Deze kan ietsjes indrukken zodat je voet geen pijn doet tegen het gips nu maar hopen dat het helpt?

Maar een ding is wel zeker de erge druk was weg en daar ben ik blij mee.

Dit zijn de foto’s van mijn voet.

deel_006_800 zwart_gips_003_400   deel_008_800

Groetjes

Frans